11/01/2009

Klang downloadable. Finally!

Another change for the new season. After 2,5 years of laziness Klang is finally in download-format. I'm gonna upload every show the next week after the broadcast. Please send me a message if there's any problem by downloading. (klangkomplex@gmail.com or chat-box)


Yeni sezonda yeni bir değişiklik daha... 2,5 yıllık tembelliğin ardından nihayet Klang'ı indirilebilir formatta bulabileceksiniz. Her programın linkini yayın tarihinin 1 hafta sonrasında sitede yayınlayacağım. İndirmeyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız lütfen haberdar edin. (klangkomplex@gmail.com ya da chat-box üzerinden)

6 comments:

gio said...

Teşekkürler Seda.

Vaykorus said...

Harika bir durum cidden Seda.

lifeless said...
This comment has been removed by the author.
lifeless said...

arsivlemeye basliyorum ve isleri plastiklestirmemesini umuyorum. internette var nasil olsa rahatligi yuzunden belki de abuk subuk gereksiz isleri bahaneleri on plana alip programiii dinlemeyebilirler. elinde cetvel ile zorla dinletmedigini biliyorum fakat isler daha sonra gunumuzde insanlarin hastaligi olan ''indiriyim dursun dinlerim bi ara'' ya da 5-10 dakika dinleyip ileri geri sarma silme gibi sacma sapan olaylara donebilir. arsiv yapmak ve ileride nostalji olmasi acisindan bu kadar guzel bir imkani kotuye kullanmamalarini umuyorum. artik bazi seyleri amacina uygun kullanmamiz gerekiyor.

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Seda Nigbolu said...

Rica ederim Gio.

Lifeless, aslında tembellikten ziyade dediğin alışkanlıklar nedeniyle bunca zamandır programı indirilir formatta yayınlamayı düşünmedim. Çünkü asla canlı dinlemenin yerini tutmuyor. Ama programın daha ulaşılır olması için artık gerekiyordu online bir arşiv. Dediklerine katılıyorum kesinlikle.